Actie van de maand april

Actie van de maand april
Dry needling (60 minuten)
50 euro ipv 60 euro

Dry Needling behandeling

Dry needling (“Gan Zhen”) behoort tot de oudste, priktechnieken binnen de acupunctuur, en wordt voornamelijk gebruikt voor de behandeling van pijn, veroorzaakt door spierdysfuncties myofasciale pijn. Tijdens de dryneedling behandeling, worden de 7 meesterpunten van de acupuntuur (om de onderliggende problemen, stress, vermoeidheid, etc) samen met de dryneedling van de triggerpoints behandeld.

Dry Needling is een behandelmethode die ervoor zorgt dat gespannen spieren effectief worden behandeld. Door het aanprikken van deze pijnlijke spieren, middels Dry Needling, kan de spier snel en langdurig ontspannen.

Met de Dry Needling behandelmethode bereiken we met een speciale dunne naald de kleine ‘verhardingen/knoopjes’ die zijn ontstaan in uw spieren. Dit worden ook wel triggerpoints genoemd. De dunne naald zorgt ervoor dat de spier een reflex toont: de spier spant zich kort aan en ontspant zich daarna. De verkramping wordt hiermee opgeheven, waardoor uw pijn verdwijnt en de spierfunctie verbetert. Dry Needling is een zeer veilige en zeer efficiënte methode waar veel mensen baat bij hebben!

Dry Needling bij Triggerpoints

Triggerpoints zijn eenvoudig gezegd de verharde ‘knopen’ in de spieren die ervoor kunnen zorgen dat iemand pijn ervaart. Wanneer je met de vingers drukt op een triggerpoint dan is de pijn meestal direct herkenbaar.
Maar hoe uiten triggerpoints zich nog meer? -pijn en/of stijfheid in een spier
– niet goed kunnen bewegen van gewrichten (bijvoorbeeld de schouder)
-Verminderde kracht in de spieren -Anders bewegen door pijn
-tintelingen in armen en benen
-Hoofdpijn en/of duizeligheid

www.bellasenorita.nl
Info@bellasenorita.nl

#bellasenoritaschoonheidssalon
#cuppingmassage #cupping #massage #Beautysalon #Beauty #schoonheidssalon #schoonheid #schoonheidsspecialiste #beautyfull #welness #beverwijk #Heemskerk #liketolike #followme #follow4follow #like #like2like #bodywrap #skin #dryneedling
#tbt #l4l #f4f #likeforlikes #fame #famous #amsterdam