Nieuw!! Brow Lamination

Brow lamination
Groeien jouw wenkbrauwhaartjes alle kanten op, behalve de juiste? Dan is Brow lamination de behandeling voor jou!
Brow Lamination vindt zijn oorsprong in Rusland, en is de allernieuwste trend op het gebied van browstyling.

Brow Lamination is een nieuwe behandeling waarbij jouw natuurlijke wenkbrauwhaartjes in de juiste richting geplaatst worden. Dit wordt gedaan met behulp van speciale lotion-formules. Hierdoor lijken je wenkbrauwen meteen veel voller. Het resultaat is heel natuurlijk en blijft ca. 6 weken zichtbaar. Bij deze behandeling is het modelleren van de wenkbrauwen (waxen, tweezen en trimmen) inclusief. Verven kan tegen meerprijs.

Brow Lamination is geschikt voor iedereen met gekrulde, warrige of gewoon zeer eigenwijze wenkbrauwhaartjes. De behandeling is niet geschikt als je dunne, fijne, korte of heel weinig wenkbrauwhaartjes hebt.

Bella senorita schoonheidssalon
Texel 51
1967 eg heemskerk

Mobiel. 0619719733
E-mail. info@bellasenorita.nl
Web. www.bellasenorita.nl

Bella senorita schoonheidssalon
Texel 51
1967 eg heemskerk