Ultrasound Huidmassage

Door het behandelen van de huid met ultrageluid (pijnloos), worden de tussenruimten tussen de cellen wijder, waardoor afvalstoffen beter afgevoerd kunnen worden. Dat is zeer wenselijk, aangezien afvalstoffen vocht aan de huid onttrekken. Na een ultrageluidbehandeling kan de huid zelf weer vocht aannemen en daarmee alleen al een voller uiterlijk krijgen. Dit proces zorgt er niet alleen voor dat de afvoer van afvalstoffen zich verbetert, echter de aanvoer van zuurstof en voedingstoffen naar de cellen worden ook verbeterd. De huid wordt hierdoor geactiveerd om dikker, steviger, elastischer en beter doorbloed te worden. Dit is mede mogelijk, doordat met behulp van onze apparatuur hoog geconcentreerde serums met werkstoffen waar de huid een tekort aan heeft gekregen, tot diep in de huid gesluisd kunnen worden. Enzymen worden met behulp van ultra geluidsgolven dieper in de huid gebracht.

Deze huid-identieke stoffen, belangrijk voor de opbouw en verzorging van cellen, gaan daar werken waar de celdeling van de huid plaatsvindt. Resultaat : nieuwe aanmaak van cellen, gevolg hiervan is betere kwaliteit van het bindweefsel, collageen en elastine, waardoor rimpels vervagen en de huid gladder wordt.

Hoe werkt ultrasound?


De trillingen van de ultrasone geluidsgolven van ultrasound zorgen voor een bepaalde druk die leidt tot een afbraak van vet. Het vet wordt omgezet in een vloeibare substantie, waardoor deze natuurlijk via de bloedcirculatie en het lymfesysteem kunnen worden afgevoerd.  

Testen bewijzen een huidstructuur verbetering na één kuur(4 weken x 2 behandelingen per week) van bijna 50%.

De behandeling is geschikt voor het gezicht, decolleté en lichaam.

Voor de behandeling van:

-cellulite

-littekens
-vochtarme huid
-rimpels
-teleangiëctasiën(couperose)
-hyperpigmentatie
-acne
-panneculose
-striae
-liftende resultaten bij ouder wordende huid

Voordelen van de Ultrasound behandeling:

• Overtollig vetweefsel wordt verwijderd zonder chirurgische ingreep met narcose
• Er wordt geen schade toegebracht aan de bloedvaten, zenuwen, bindweefsel en de huid

• Ultrasound is een effectieve behandeling voor figuurcorrectie/contourverbetering
• Ongewenste vetkussentjes worden gemodelleerd

• De behandeling is absoluut pijnloos

• Er is geen herstelperiode nodig na de behandeling, waardoor dagelijkse werkzaamheden of andere activiteiten onmiddellijk hervat kunnen worden

• Bij een stabiel lichaamsgewicht is het behandelresultaat stabiel en is het niet nodig om ‘onderhoudsbeurten’ te ondergaan

Contra indicaties:

Contra-indicaties zijn onder andere obesitas (vetzucht), ziekten en afwijkingen van de leverfunctie, zwangerschap, diabetes, metalen prothesen nabij het behandelgebied of stofwisselingsziekten.