Lash/brow golden vitamin BOTOX boost

Lash/brow Golden VITAMIN botox boost

Lash/brow vitamin Botox boost is een diepvoedend masker voor de haartjes.

Kunnen jouw wimpers of wenkbrauwen een boost gebruiken of heb je broze en/of beschadigde, afgebroken wimpers? Neem deze vitamin cocktail.

Je kunt het vergelijken met een haar masker of een gezichtsmasker wat je eens in de zoveel tijd gebruikt om je haren of gezicht extra te verzorgen.

Haartjes groeien uit follikels. De haar follikels staan in verbinding met o.a.  de klieren van Zeiss, de klieren van Moll en bloedvaatjes. Wanneer de wimpers of wenkbrauwen follikels gezond zijn zullen zij gezonde, langere, vollere haartjes gaan produceren. Door de Lash/brow vitamin Botox boost toe te passen waarin een heleboel gezonde ingredienten zitten voor de wimper en/of wenkbrauw folikkels hou je de folikkels gezond en zul je mooiere wimpers en/of wenkbrauwen krijgen.

Kan als losse behandeling of in kuurverband gedaan worden. We raden je aan om een kuur te volgen van 6 behandelingen voor een optimaal resultaat, met iedere 2 weken één behandeling. Om het resultaat te behouden van de kuur, kunt u het beste uw wimpers of wenkbrauwen om de 6 weken een golden vitamin botox boost geven. Dit wegens de haargroeicyclus. Maar je kunt ook een vitamin coctail als verzorging gebruiken.

Lash Golden VITAMIN botox boost

Laat je wimpers stralen en geef ze een uitgebreide een vitamine botox boost! Je wimpers zullen na de kuur zichtbaar voller, langer en gezonder zijn.

De golden vitamin botox Boost is een intens voedende vitamine behandeling voor de wimpers. De behandeling kan zowel direct na een wimperlift, na het verven van de wimpers, of als losse behandeling uitgevoerd worden. In kuurverband is het een unieke behandeling voor het herstellen van de wimpers.

Kunnen jouw wimpers wel een vitamineshot gebruiken? Of heb je broze en/of beschadigde wimpers? De Lash Boost kan ervoor zorgen dat je wimpers weer voller, langer en gezonder worden. De Lash Boost werkt zowel op de wimpers als op de follikels.

De behandeling wordt niet toegepast als je wimperextensions draagt.

Brow Golden VITAMIN botox boost

De Brow golden vitamin botox boost is een intens voedende vitamine behandeling voor de wenkbrauwen. De behandeling kan zowel direct na een wenkbrauwbehandeling (m.u.v. henna) of als losse behandeling uitgevoerd worden. In kuurverband is het een unieke behandeling voor het stimuleren van de haargroei.

Kunnen jouw wenkbrauwen wel een vitamineshot gebruiken? Of heb je weinig haargroei en/of kale plekjes? De vitamin Brow Boost kan ervoor zorgen dat je wenkbrauwen weer voller en gezonder worden. De Brow Boost werkt zowel op de wenkbrauwhaartjes als op de follikels.

De vitamin boost is een intensieve behandeling om de wimpers of wenkbrauwen te versterken met hoogwaardige, actieve ingrediënten van binnenuit.
Hierdoor zal de haardichtheid en de groei van de haren toenemen.
Door deze intense cocktail van actieve ingrediënten wordt de structuur van de wimper- of wenkbrauwhaar hersteld en aangevuld.

Voordelen van de brow/lash Vitamin boost zijn:

 • Is een zeer intensieve vitamine behandeling voor de wenkbrauwen en of wimpers.
 • Voedt, herstelt en versterkt de haartjes en de follikels.
 • Stimuleert de groei en geeft glans.
 • Wenkbrauwen/wimpers worden weer voller en gezonder na enkele behandelingen.

De golden VITAMIN repair boost bevat;

 • Vitamine A, B, C, E, F en K,
 • Pro-vitamine B5 en B6,
 • Natuurlijke oliën: zoete amandel, macadamia en argan,
 • Keratine,
 • Groentecollageen,
 • Hyaluronzuur,
 • Linolzuur,
 • Panthenol,
 • Glycerine

Het product bevat geen parabenen, paraffines, minerale oliën, siliconen of formaldehyde

Keratin & Collagen Boost

Behandeling voor zowel wimpers als voor de wenkbrauwen.

De keratin & Collagen boost behandeling vult het haar met verzorgende ingrediënten.
Collageen en keratine zijn belangrijk in de structuur en de gezondheid van de wimperhaar. Keratine is daarbij de belangrijkste bouwstof voor de wimperharen. Het zorgt voor de beschermende schil rondom de wimperharen en maken het sterker en voller.

Keratine dringt de haarschacht binnen en kleeft aan scheuren langs de schubbenlaag. Maakt het haar weer glad, gezond en minder gevoelig voor haarbreuk.

Collageen geeft haarvezel voor haarvezel textuur en geeft van binnenuit versteviging en kracht.

Behandelingwijze

Tijdens de behandeling worden de wimpers gereinigd met de producten. Hierna worden de haarschubben open gemaakt om alle unieke ingrediënten van de vitamin cocktail erin te laten verwerken. De haartjes na de volledige kuur zichtbaar, langer, voller en gezonder uit zien. Maar u kunt natuurlijk ook een vitamin repair boost tussendoor geven, om de resultaat bij te houden.
De behandeling duurt ongeveer 15 minuten.
Je hoeft niet rekening mee houden met voor en nazorg.
Let op: vitamin Botox boost is niet te gebruiken bij zwangere of borstvoeding gevende dames.