Gezichts behandeling

Gezichtsbehandeling

Toe aan tijd voor jezelf, even helemaal ontspannen en genieten?

Een gezichtsbehandeling is tegenwoordig niet meer weg te denken in uw dagelijkse leven. Het is belangrijk dat je je gezichtshuid goed laat verzorgen omdat je gezicht elke dag bloot staat aan zon en vervuiling. Een gezichtsbehandeling kan je hierbij helpen.

Een gezichtsbehandeling zorgt voor verbeterde elasticiteit, het tegengaan van onzuiverheden en voedt en de huid intens.

Alle gezichtsbehandelingen zit basis van Reiniging van de huid:

Reiniging, diepte reiniging, onzuiverheden verwijderen en dagverzorging.

Naast de basis gezichtbehandeling kunt u eventueel kiezen voor een hydraterende gezichtsmasker, kleipakking of een callogeen masker met een gezichtsmassage aansluitend kunt u ook voor een serum kiezen met extra werkstoffen. Daarnaast kunt u ook voor een extra werking voor de infraroodlamp therapie kiezen.

Microneedling

Micro-needling therapie is een behandeling waarbij behandelaren (bijvoorbeeld schoonheidsspecialisten en/of huidtherapeuten) met een speciaal apparaat, bijvoorbeeld dermapen of dermaroller, zeer fijne naaldjes in de huid kunnen maken. Het doel is om een gecontroleerde beschadiging onder het huidoppervlak te maken. Het lichaam reageert hierop door het natuurlijke herstelproces in werking te zetten. Ons lichaam zal door deze methode een trigger krijgen om een nieuwe weefsellaag van collageen en elastine aan te maken en daarnaast ook nieuwe haarvaatjes, wat de bloedtoevoer in het behandelde gebied verbeterd. Dit resulteert uiteindelijk in een sterkere, soepelere, egalere huid van kleur en zelfs weer dikker! Deze methode wordt ook wel Collageen Inductie Therapie (CIT) genoem

collageen draad behandeling met bindweefselmassage

De collageen draad behandeling is momenteel ontzettend trendy voor het verminderen van rimpels. Naarmate we ouder worden gaan we steeds meer collageen verliezen en ontstaan de eerste rimpels. Graag wil je hier wat aan doen maar je bent (nog) niet toe aan allerlei heftige ingrepen. Met de collageen draad behandeling gebruiken we een speciale draad op basis van collageen en stamcellen.

Help ik krijg rimpels……

Naarmate we ouder worden neemt de aanmaak van collageen, hyaluronzuur en elastine af. We zien de eerste rimpels verschijnen. De meeste onder ons willen hier graag wat aan doen en een natuurlijke manier heeft vaak onze voorkeur. Met de collageen draad behandeling gaan we je helpen om je fijne rimpels te vervagen.

Hoe werkt de collageen draad

We brengen de collageen draad aan in je rimpel met een speciaal serum en tangetje. Dit zakt in jouw huid en gaat daar je collageen aanmaak stimuleren waardoor de rimpel minder diep gaat worden

Infrarood licht therapie maakt gebruik van geconcentreerde lichtbundels om onregelmatigheden in de huid te laten verdwijnen, vooral in het gezicht.

Infraroodlamp, uitbreiding bij uw gezichtsbehandeling
Aanvulling bij uw serum of masker voor een diepere werking.

Door de infraroodlamp zal dit de huid opwarmen. Door het opwarmen zal de bloedsomloop worden bevorderd waardoor de stofwisseling wordt gestimuleerd zodat de afvalstoffen sneller beter kunnen worden afgevoerd. Daarbij volgt er een betere opname van zuurstof en eiwitten en het bindweefsel zal geleidelijk meer elasticiteit terugkrijgen.

Het staat wetenschappelijk vast, dat rood/infrarood licht wondheling bevordert, de celdeling stimuleert, de cellen energie laat opslaan en stimuleert om nieuwe collageen te produceren – het fundament van een gezonde en mooie huid.

Het rode licht gaat tot 5 mm diep in de huid waardoor de diverse huidcellen energie opslaan en heel wat nieuwe collageen en elastine aanmaken. Na enkele behandelingen is een opmerkelijke huidverbetering en huidverjonging waarneembaar

U heeft keuze uit de volgende serum ampullen;

Hyaluronzuur ampul: vermindert en verzacht fijne lijntjes en rimpels en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. Hyaluronzuur is een natuurlijke stof die de intercellulaire matrix van de huidmoleculen bindt. Deze reactie maakt kleine rimpeltjes en ondiepe depressies zijn gevuld en versterkt worden van binnenuit. Peptiden hebben invloed op de werking van elastinevezels. Peptiden blokeren niet de verbindingen tussen zenuw en spier zoals Botox dat wel doet. Gezichtsuitdrukkingen blijven natuurlijk, terwijl uw huid er jonger,stralender en strakker uitziet.

Golden repair ampul: Luxe schoonheidsampul met zuiver goud- en zalmkaviaarextract. Energiegevend ampulconcentraat met uniek liftingeffect. Goud activeert het intracellulaire metabolisme, schenkt nieuwe energie en een stralend uiterlijk. Kaviaar en een Repair Complex met talrijke inhoudsstoffen verwennen de huid met een maximum aan verzorging. De veeleisende huid krijgt grotere veerkracht, uitstraling en frisheid.

Anti Age ampul: Turbo – regeneratie met soja extract. Ultrageconcentreerd anti-rimpel serum voor een verstevigende en celregenererende werking in diepere huidlagen. Biologische peptiden zorgen voor versterkte opbouw van de collageenlaag en stimuleren de veerkracht van de huid. Een fyto hormooncomplex zorgt voor een significante versteviging van het weefsel en aantoonbare rimpelvermindering.

Eye Repair -Antirimpel ampul: Effectieve ampul voor de oogzone. De nieuwe, ultralichte formulering geeft de oogzone een direct voelbaar, straktrekkend effect, nieuwe vitaliteit en veerkracht. Alle sporen van droogte kunnen doelgericht worden verwijderd. De huid gaat er direct gladder uitzien. Ideaal ook voor de zeer gevoelige huid, die anders niet tegen oogcrème kan.

Fruitzuur peeling

Deze chemische peeling met fruitzuren is een bewezen, natuurlijke en effectieve methode voor succesvolle behandeling voor de door zon beschadigde huid, rokershuid, bij overmatige verhoorning, bij oppervlakkige pigmentvlekken, acne en kleine oppervlakkige rimpels. Na een fruitzuurpeeling ziet de huid er jonger, frisser en gladder uit!

Een van de kenmerkende symptomen van een verouderde huid is een lange regeneratiecyclus van ongeveer 40 dagen. Een fruitzuurbehandeling kan de huid stimuleren de regeneratiecyclus te versnellen tot een tempo dat kenmerkend is voor een jongere huid, dat wil zeggen 28 dagen.

Chemische peeling bevat glycolzuur, behoor tot de familie van plantaardige zuren (melkzuur, wijnsteenzuur, appelzuur en druivenzuur) die over buitengewone dermatologische eigenschappen beschikken. Glycolzuur is de kleinste molecule van alle AHA’s, bijgevolg dringt ze het best in de huid door en is ze derhalve effectiever dan de andere zuren.

Na de zuurbehandeling kan er roodheid onstaan, doorgaans verdwijnt dit na enkele uren. Afhankelijk van de huid, kan de huid rondom de verhoornde gebieden een beetje gaan vervellen. Maar zelfs dan zal een frisse huid het resultaat zijn.

Wat kunt u van een fruitzuurpeeling verwachten?

  •  Verbeterde huidstructuur, fijnere poriën
  •  Verbeterde elasticiteit en stevigheid
  •  Gezonde huidglans
  •  Rimpelvermindering
  •  Egale huidskleur
  •  Verminderde acne

Voor de verzorging van verschillende vormen van acné-littekens, hyperkeratosen, een huid met een grove poriënstructuur en een slecht doorbloede huid, is een biologische peeling speciaal ontwikkeld. Wanneer de peeling regelmatig toegepast wordt, worden onregelmatigheden vermindert en krijgt een vroegtijdig slappe en vale huid zijn frisse, stevige en gladde aanblik weer terug.

Biologische Peeling

Een biologische Peeling is een enzymatische en mechanische peeling in één. Het normaliseert en activeert het biologische vernieuwingsproces van de huid. Op een zachte manier opent het verstopte poriën en verwijdert het impuriteiten, mee-eters en afgestorven huidcellen. De biologische Peeling is hypoallergeen, ongeparfumeerd en het bevat daarnaast géén emulgatoren, chemicaliën en alkalihoudende stoffen.

De Biologische Peeling bevat twee zeer actieve eiwitsplitsende plantaardige enzymen, namelijk papaïne uit de papayavrucht en bromelaïne uit de ananasvrucht voor de enzymatische werking. Puimsteen korreltjes zorgen voor de mechanische werkingDe peeling normaliseert en activeert het biologische vernieuwingsproces van de huid, verstopte poriën gaan weer open, impuriteiten, meeëters en afgestorven huidcellen worden op een zachte manier verwijderd. Door een regelmatige toepassing van deze peeling worden onregelmatigheden minder en een vroegtijdig slappe en vale huid krijgt zijn frisse, stevige en gladde aanblik weer terug.

De peeling is ongeparfumeerd, hypoallergeen en bevat géén emulgatoren, chemicaliën en alkalihoudende stoffen.

Gezichtsbehandelingen met Kueshi.

Kueshi is een huidverzorgingsmerk afkomstig uit Spanje. Kueshi presenteert zichzelf als een merk dat kwaliteit van hun producten op nummer één zet. Door de blijvende investeringen in onderzoek blijft het merk bovenaan staan met het produceren van nieuwe producten. De formule van de Kueshi producten combineert kwalitatieve en actieve ingrediënten met natuurlijke producten.

Effectiviteit, gladheid en optimaal resultaat bieden voor de huid staan hierbij voorop. Daarnaast zijn de producten niet getest op dieren en gebruikt Kueshi enkel producten die goed door de huid worden verdragen.

Effectiviteit, gladheid en optimaal resultaat met Kueshi
Kwalitatief hoogwaardig
Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten
Biologisch
Geen overbodige geur- en kleurstoffen
Geen overbodige minerale ingrediënten
Geen overbodige parabenen