Nagels

Shellac gel-polish & biab gel

shellac gel-polish

Shellac gel-polish is een nagellak dat tussen tussen basic nagellak en gelnagels in zit. Het wordt aangebracht en met behulp van een ledlamp uitgehard. Shellac gel-polish blijft 2 tot 4 weken er mooi uit zien.

Ideaal voor mensen die geen gelnagels willen, maar wel het gemak van lang mooi blijvende nagels.

Het bladdert niet, en het geeft de nagels een extra stevigheid. Scheuren en afbreken wordt hierdoor geminimaliseerd. Het is een ideaal product voor mensen die geen verlengde kunstnagel willen, maar wel mooi verzorgde nagels voor een langere periode

BIAB gelnagels

Zijn je nagels iets zwakker en scheuren deze regelmatig in? De biab gel zit tussen de shellac en de gelkunstnagels in.

Kies dan voor de BIAB nagels!

The GelBottle Builder In A Bottle, afgekort BIAB in een flesje, is een geweldige collectie soak off builder gels. De BIABgel is ideaal als je een hoekje van je nagel mist die afgebroken is, deze kunnen we gemakkelijk een stukje aan vullen.  Wat dit product van The GelBottle helemaal geweldig maakt is de toevoeging van primer en base in één flesje. Deze biab gel van chipped of lift niet en helpt de natuurlijke nagels groeien. Het is zeer stevig!

Stoppen met nagelsbijten?

Gelnagels of Shellac nagellak zijn nagels waar je heel wat weken niet naar om hoeft te kijken. De laag
over je natuurlijke nagellak is zo dik, dat je nauwelijks op je nagels kunt bijten. Op deze manier laat je je nagels groeien.