Nagels

Gelnagels & Acryl nagels & Shellac gel-polish & biab gel

Gelnagels

Heeft u mooie natuurlijke nagels, maar moeite om uw nagels lang en sterk te houden? Dan kunt u d.m.v. gelnagels uw nagels verstevigen.

IBD Gel is een gel met de sterkte van acryl. De gel is geurloos en heeft een permanente hoogglans.

De gelnagels worden opgebouwd met builder gel. De natuurlijke nagel wordt verstevigd. De gelnagel wordt in model gevijld en voor een mooie afwerking wordt er nog een topgel aangebracht. Deze geeft een mooie natuurlijke glans aan uw nagels.

Ook als u snel brekende dunne nagels heeft, kunt u kiezen voor gelnagels met verlenging mbv tips of sjablonen.

De gel die op de nagel is aangebracht, groeit gewoon mee met de  natuurlijke  nagel. Na 3 a 4 weken kunt u ze laten na behandelen. Het oude gel wordt weggevijlt, na wens een nieuwe gel met lagen weer aangebracht.

Bij medicijngebruik, oneffenheden in de nagels, zwangerschap (hormonen) , chemokuren, kan de kunstnagel sneller los laten. Dit komt omdat de lichaam meer talg aanmaakt en de nagels hierdoor meer vet produceren.

VOORDELEN VAN GELNAGELS

Gelnagels zijn zacht, buigzaam en flexibel. Hierdoor breken ze minder snel. Diverse mogelijkheden op het vlak van kleur en nail-art. Ze hebben een glanzend oppervlak. Gelnagels zien er natuurlijker uit dan acrylnagels. Tijdens het zetten van gelnagels hangen er minder chemische geurtjes in de lucht.

NADELEN VAN GELNAGELS

Gelnagels zijn minder robuust dan acrylnagels en hierdoor vaak ook minder bestand tegen stoten.Tussen de verschillende lagen moet je hand telkens onder de UV-lamp. Bij acrylnagels zit de laag er in één keer op. Al duurt de behandeling ongeveer even lang.

ACRYLNAGELS

Voor het plaatsen van acrylnagels wordt acrylvloeistof (liquid monomer) gemengd met een acrylpoeder. De nagelstyliste kan hiermee de kunstnagel mooi opbouwen. De acrylnagels worden aan de lucht uitgehard.

VOORDELEN VAN ACRYLNAGELS

Acrylnagels zijn enorm stevig. Doordat acrylnagels hard zijn, zijn ze minder kwetsbaar. Hierdoor kunnen ze een lange tijd gedragen worden.

NADELEN VAN ACRYLNAGELS

Door de harde materie op de nagels, worden acrylnagels vaak ervaren als dik. Doordat de acrylnagel niet flexibel is en dus niet meebuigt, kan bij zwaar stoten de nagel ombuigen en lelijke breuken vertonen. Dit is natuurlijk uitzonderlijk. Acrylnagels hebben weinig glans. Extra nagellak is een must om ze te doen glanzen. Het aanbrengen van acrylnagels brengt penetrante chemische geuren met zich mee.

shellac gel-polish

Shellac gel-polish is een nagellak dat tussen tussen basic nagellak en gelnagels in zit. Het wordt aangebracht en met behulp van een ledlamp uitgehard. Shellac gel-polish blijft 2 tot 4 weken er mooi uit zien.

Ideaal voor mensen die geen gelnagels willen, maar wel het gemak van lang mooi blijvende nagels.

Het bladdert niet, en het geeft de nagels een extra stevigheid. Scheuren en afbreken wordt hierdoor geminimaliseerd. Het is een ideaal product voor mensen die geen verlengde kunstnagel willen, maar wel mooi verzorgde nagels voor een langere periode

BIAB gelnagels

Zijn je nagels iets zwakker en scheuren deze regelmatig in? De biab gel zit tussen de shellac en de gelkunstnagels in.

Kies dan voor de BIAB nagels!

The GelBottle Builder In A Bottle, afgekort BIAB in een flesje, is een geweldige collectie soak off builder gels. De BIABgel is ideaal als je een hoekje van je nagel mist die afgebroken is, deze kunnen we gemakkelijk een stukje aan vullen.  Wat dit product van The GelBottle helemaal geweldig maakt is de toevoeging van primer en base in één flesje. Deze biab gel van chipped of lift niet en helpt de natuurlijke nagels groeien. Het is zeer stevig!

Stoppen met nagelsbijten?

Gelnagels of Shellac nagellak zijn nagels waar je heel wat weken niet naar om hoeft te kijken. De laag
over je natuurlijke nagellak is zo dik, dat je nauwelijks op je nagels kunt bijten. Op deze manier laat je je nagels groeien.